Om fuglekasse.dk

Alle kasser her på siden er designet af fugleentusiast og naturelsker Mikkel Harder. Han har siden barndommen været fascineret af fugle – og begyndte meget tidligt at fremstille redekasser til glæde for sig selv og andre:

”Min allerførste store naturoplevelse fik jeg i min barndom, da jeg så en majestætisk havørn sidde på en træstub i fuglereservatet Vejlerne i Nordjylland. Fra det øjeblik var jeg simpelthen fanget ind af det her univers, og jeg skulle bare ud og opleve fuglene hver eneste weekend”.

”Noget tid senere ønskede jeg mig en ny og større kikkert. Et rigtigt skop. Sådan en fætter er en stor investering for en 12-årig dreng, så jeg fandt på at spare sammen ved at begynde at bygge fuglekasser, som jeg kunne sælge på det lokale torv. Det blev en stor succes, jeg fik råd til mit skop – og interessen for fugle har aldrig forladt mig igen”.

Siden er det blevet til mange store fugleoplevelser, fortæller Mikkel videre. Og efterhånden er produktionen af fuglekasser blevet sat i bedre system, ligesom sortimentet hele tiden vokser, så endnu flere fuglearter inviteres ind i haven. Men udgangspunktet er det samme, som bygger på tre enkle målsætninger:

At bidrage aktivt til at beskytte vores fugle og miljø.

At invitere fuglene ind i danskernes have.

At producere smukke og eksklusive fuglekasser, som også er en fryd for øjet.

fugletur til Falsterbo, Sverige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen